EUSKAL PASTEL GOXOA
Euskal Herriko sukaldaritzan sortutako plater eta elikagaietan oinarritutako sukaldaritza da.
Euskal Herriko pastel gozo hau Euskal Herriko hainbat lekuetan jaten da,hain zuzen ere,Lapurdin. Oso ospetsua da barruan daukan pastel-kremagatik.
Osagaiak
- Arrautza bat
- 2 gorringo
- Azukrea 200 g
- Irina 250 g
- Gurina 200 g
- Limoi birrindura
- Cointreau
- Mahaspasak
- Orejoiak
- Pastel krema
Elaborazioa
Euskal pastelaren historia
Hauek dira Arantza Meaben hitzak,euskal pastelean aditua:
“Niretzat garrantzitsuena lehengaia kalitate handikoa izatea da. Lurrak ematen duen produktura mugatzen naiz ni. Oso garrantzitsua da landari loturiko azoka batera lurraren emaitzez egindako elikagai batekin joatea", ziurtatu du.
Prezioak
Hauek dira euskal pastelaren prezioak azoketan:
Euskal Pastela arrozarekin:10.50€
Euskal Pastela txokolatearekin:10.50€
Arantzaren Euskal pastela:10.50€
Hauek dira Arantzak gehien saltzen dituen Euskal pastela.
Euskal pastela gaur egun
Gaur egun, gure inguruko gozogileek garai bateko pastelaren errezeta hobetu dute. Hainbat aldaketekin egin dute: kremarekin, txokolatearekin, marmeladaz beteta…
Zoaz azoketara Euskal pastel goxo hauek erostera!!
Iruzkinak
Argitaratu iruzkina